Zakelijke Financieringen

Zakelijke Financieringen

Er zijn veel vormen van zakelijke financiering beschikbaar. Voor iedere onderneming en ondernemer verschilt de ideale financiering. In allerhande situaties komt u in aanraking met financieringen: 

  • Vervangen van bestaande financieringen bij een herfinanciering
  • Financieren van een bedrijfsovername
  • Financieren van een project
  • Financieren van een nieuwe of groeiende onderneming

Er zijn vele verschillende zakelijke financieringen mogelijk waaronder:

Financieringsmemorandum

Om uw zakelijke financiering te optimaliseren brengen wij met u de financieringsbehoefte in kaart. Wij werken een combinatie uit van verschillende financieringen die passend is voor uw situatie. Vervolgens stellen wij een financieringsmemorandum op. Aan de hand hiervan begeleiden wij u bij het voeren van besprekingen met mogelijke financiers. Een belangrijke stap in dit proces is het opstellen van toekomstprognoses en scenario's. In intensieve samenwerking met u stellen onze professionals een betrouwbare prognose op als basis voor het financieringsproces.

Verbeter uw zakelijke financiering door herfinanciering

Is uw onderneming nog optimaal gefinancierd? Door veranderde omstandigheden kan uw zakelijke financiering mogelijk niet meer volledig aansluiten bij uw onderneming, uw plannen en uw ambities. Bij een sterk groeiende onderneming is er bovendien in toenemende mate een financieringsbehoefte. Op basis van uw specifieke situatie adviseren wij u over uw optimale financieringsstructuur en begeleiden wij u in het traject van een herfinanciering. Door onze contacten met diverse banken en directe toegang tot de kapitaalmarkt leiden wij uw financieringsaanvraag in goede banen. U kunt hier meer lezen over herfinanciering en hoe wij u hierin kunnen begeleiden.  

Meer informatie nodig over het onderwerp "Zakelijke Financieringen" en de mogelijkheden daarvan? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten in het team van Foederer Corporate Finance en leg uw vraagstukken aan hen voor.