Financiële hulp bij innovatieve ideeën

Heeft u innovatieve ideeën op technisch of klinisch gebied? De kans is groot dat u niet over de financiële middelen beschikt om deze ideeën uit te voeren. Het ministerie van Economische Zaken heeft het Innovatiekrediet ontworpen waarbij de ontwikkeling van vernieuwende en innovatieve projecten op technologisch terrein. Hiermee ondersteunt de overheid ondernemers die vernieuwende concepten op de markt willen brengen.

Begeleiding nodig bij het aanvragen? Neem contact op!

Wie komt in aanmerking voor het Innovatiekrediet?

Innovatiekrediet kan beschikbaar worden gesteld voor alle bedrijven. Of u nu een kleine startende of grote gevestigde onderneming heeft. Als u voldoet aan de voorwaarden komt u in aanmerking voor het Innovatiekrediet.

  • Uw project dient in technologisch opzicht vernieuwend te zijn, gebaseerd op een uitstekend businessperspectief.
  • Ook behoort het idee een positieve bijdrage te leveren aan de Nederlandse economie en dient het idee te corresponderen met de aard van uw onderneming.
  • Tenslotte dient het concept bewezen technisch haalbaar te zijn en het project dient binnen 5 jaar te zijn afgerond. De minimale projectkosten om in aanmerking te komen voor het Innovatiekrediet liggen op €150.000.

Innovatiekrediet aanvragen

Wij kunnen u adviseren over de aanvraag en het gebruik van Innovatiekrediet. Wanneer u hier als ondernemer in aanmerking voor komt, zullen wij u tijdens het gehele proces begeleiden. Onze specialisten zullen ervoor zorgen dat u het beste uit uw onderneming kan halen en dat al uw financieringen optimaal geregeld zijn.

Als u vragen heeft over het onderwerp "Innovatiekrediet", neem gerust vrijblijvend contact met een van onze Foederer Corporate Finance specialisten door te bellen of mailen. 

Neem contact op